Clint Eastwood: Michael Moore’u tehdit etmedim

Clint Eastwood: Michael Moore’u tehdit etmedim

CinemaCon’a katılan usta sinemacı Clint Eastwood kendisinin ünlü yönetmen Michael Moore’u tehdit ettiği yönündeki iddialara açıklık getirdi.

Panelde sinema hayatı, düşünceleri ve yeni film planları üzerine konuşan Eastwood hala sinemaya gidip bilet alarak film izlemekten hoşlandığını açıkladı.

Eastwood geçen yıl çektiği ve pek çok kesimden farklı tepkiler alan American Sniper filmiyle ilgili olarak da Michael Moore’u tehdit etmediğini belirtti.

Moore American Sniper’ı izledikten sonra twitter’da, “Amcamı 2. Dünya Savaşında bir keskin nişancı öldürdü. Biz keskin nişancıların korkak olduğunu düşünürüz. Sizi sırtınızdan vurabilirler. Keskin nişancılar kahraman değildir. Ve işgalciler daha kötüdür” yazmıştı. Kendisine gelen tepkiler üzerine yönetmen Facebook hesabından daha uzun bir açıklama yaparak Amerikan askerlerini ne kadar önemsediğini belirtmişti.

Eastwood bu yorum üzerine hiç konuşmadığını söyledikten sonra Moore’un “Bowling For Columbine” belgeselinde Charlton Heston ile yaptığı izledikten sonra kendisine sorulan bir soruya verdiği cevabın bu yanlış anlaşılmaya neden olduğunu belirtti.

Moore, Charlton’ın evine giderek önce kendisinin de silahlardan hoşlandığını belirtmiş ardından da bireysel silahlanma karşıtı olduğunu göstererek Heston’ı zor durumda bırakmıştı.

Eastwood aynı şeyin kendisinin başına gelmesi halinde ne yapılacağının sorulduğunu ve, “Orası benim evimse gelenleri vurmaya hakkım var” dediğini kaydetti.

Ünlü sinemacı bu açıklamadan sonra, “Michael Moore’u vuracağımı söylemedim… ama esasında fena fikir değil” diyerek espri de yaptı.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.