Cenaze de Brown ve Houstan ailelerini barıştıramadı

Cenaze de Brown ve Houstan ailelerini barıştıramadı

Geçen Pazar günü, yaklaşık altı ay süren komadan sonra 22 yaşında hayatını kaybeden, ünlü şarkıcı Whitney Houston’ın kızı Bobbi Kristina Brown’ın cenaze törenine yoğun bir katılım gerçekleşti.

Bobbi Kristina için, Atlanta’nın Alpharetta semtindeki St. James United Methodist Kilisesi’nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene ailesinin yanı sıra Atlanta Belediye Başkanı Kasim Reed ile Rhythm&Blues şarkıcısı Monica da katıldı.

Bobbi Kristina’nın, Atlanta’daki törenden sonra New Jersey’e götürülerek 2012 yılında ölen annesi Whitney Houston’ın yanına gömülmesi bekleniyor.

Bu arada Bobbi Kristina’nın ölümü, baba tarafı Brown ailesi ile anne tarafı Houston ailesi arasında uzun süredir devam eden husumeti de yeniden gündeme getirdi.

Bobbi Kristina’nın babası, Rhythm&Blues şarkıcısı Bobby Brown, cenaze töreninden önce kilise önünde konuşma yapan teyze Pat Houston’a tepki olarak toplantıyı terk etti.

Bobbi Kristina’nın halası Leolah Brown da, Pat Houston’a tepki göstererek “Brownlar ve Houstonlar birbirlerinden çok uzakta” dedi. Leolah Brown, “Her şey daha yeni başlıyor” ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Bobbi Kristina’nın otopsi sonuçları üzerinde uzmanlar incelemelerini sürdürüyor. Bobbi Kristina’nın beyin hasarına neyin yol açtığına ilişkin hiçbir ize rastlanamazken, hiçbir zanlı da teşhis edilmiş değil.

Sadece Bobbi Kristina’yı tehdit ederek yaralamakla ve komadayken bankadaki parasını çalmakla suçlanan eski erkek arkadaşı ve nişanlısı hakkında, eyalet tarafından atanan koruyucu tarafından açılmış 10 milyon dolarlık tazminat davası söz konusu.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.