Cat Stevens, biletlerin fahiş bilet fiyata satılmasını engellemek için New York konserini iptal etti

Cat Stevens, biletlerin fahiş bilet fiyata satılmasını engellemek için New York konserini iptal etti

Müslüman olduktan sonra Yusuf İslam adını alan ve müziğe ara veren efsanevi sanatçı Cat Stevens, 40 yıl aradan sonra konser vermeye karar verince ortalık karıştı.

Stevens, 23 Eylül Perşembe günü kişisel internet sitesinde, 7 Aralıkta New York şehrinde Beacon Tiyatrosu’nda yer alacak olan konserini, biletlerin karaborsada fahiş fiyatlara satılmasını engellemek için iptal ettiğini açıkladı.

Kağıt bilet satışına karşı olan Stevens, New York şehri yasalarına göre internet üzerinden alınamayan ancak kağıt formatta şehir içinde satılması sebebiyle karaborsaya düşmesinden çekindiğini ve hiç bir kontrol olmaksınız fahiş fiyatla satmasını engellemek için konserini iptal ettiğini söyledi. Sanatçı “Barış Treni… Yine geç” (Peace Train…Late Again) adını verdiği turun uygulamanın değiştirilmesi durumunda New York’a geç de olsa başka zaman uğrayabileceğini umduğunu belirtti.

Halen stüdyo çalışmaları süren Cat Stevens, 1 Aralık’ta Toronto Kanada’da başlayacak olan konserlerinde 28 Ekimde piyasaya sürülecek olan “Tell Em I’m Gone,” adlı yeni albüyle izleyici karşısına çıkacak.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.