Bonnaroo Festivali bu yıl canlı yayında

Bonnaroo Festivali bu yıl canlı yayında

ABD’nin en geniş skalada müziği dinleyicilerle buluşturan festivallerinden Bonnaroo, 2015’te 150’ye yakın sanatçıyla başlıyor.

Tennessee’nin Manchester kentinde yapılacak festivalin bu yılki sürprizi tüm dünyaya açılan canlı yayın oldu.

İsmini Louisiana argosunda “güzel vakit geçirmek” anlamına gelen “bonnaroo” kelimesinden alan ve 2002’den beri ABD’de düzenlenen Bonnaroo Müzik ve Sanat Festivali, 2015’te yeniden müziğin her çeşidini sahneye taşıyor. 11-14 Haziran tarihleri arasında Tennessee’nin Manchester kentinde düzenlenecek olan festivalde bu yıl 150’ye yakın sanatçı ve performans sahne alacak.

Billy Joel, Mumford & Sons, Kendrick Lamar, Robert Plant, My Morning Jacket, Alabama Shakes, Childish Gambino, D’Angelo, Slayer, Ben Harper, Belle & Sebastian gibi sanatçıların başı çektiği performanslar 3 kilometrekarelik dev Great Stage Park’ta dört gün boyunca dinleyicileri cazdan metale, elektronikten hip hop’ a müziğin her türüyle buluşturacak.

Bonnaroo Festivali’nin bu yılki sürprizi, canlı yayınla tüm dünyaya açılacak olması. Yayın platformu olarak Red Bull TV’yi seçen Bonnaroo festivalindeki belli başlı performanslar canlı olarak RedBull.tv adresinden izlenebilecek.

RedBull.tv üzerinden yayın yapacak olan festivale özel olarak oluşturulan üç kanal ile izleyicilere çok özel bir festival deneyimi sunacak. Üç kanalda dört gün boyunca 80’in üzerinde sanatçıdan 88 saatin üzerinde içerik izlemeye açık olacak.

Birinci kanalda canlı yayınla seçilen sanatçıların performansları izlenebilirken, ikinci kanalda sahne arkası röportajları, festival alanından canlı yayınlar ve kulis görüntüleri yer alacak. Üçüncü festival kanalıysa festival bittikten sonra bile izlenebilecek içeriklerle seyircilere Bonnaroo coşkusunu iki ay boyunca yaşatmayı sürdürecek.

Müziğin yanında sanat ve eğlence etkinliklerine de mekan olan Bonnaroo’da 24 saat boyunca gösterim yapan bir sinema, komedi kulübü, tiyatro performansları, video oyunları, piknik alanı hatta 5 kilometrelik bir koşu yarışı da bulunuyor.

Detaylı bilgi için; http://www.redbull.tv/ bonnaroo/ http://www.redbull.tv/videos/AP-1HDX9XW812111/bonnaroo-music-festival

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.