‘Amy Winehouse’un ölüm nedeni kardeşim’

‘Amy Winehouse’un ölüm nedeni kardeşim’

Henüz 27 yaşındayken, 2011’de uyuşturucu ve alkol zehirlenmesinden hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Amy Winehouse’un eski kocası Blake Fielder Civil’in kardeşi Harry Civil, kardeşinin kendisini dört yıl boyunca susmaya zorladığını ve Amy’nin ölümündeki baş sorumlunun kardeşi Blake olduğunu söyledi.

“Vicdan azabına dayanamadığını” belirten Harry Civil, “Birbirlerine karşılıklı olarak uyuşturucu veriyorlardı. Korkunç çarpışmadan önce hızla birbirine doğru hareket eden tren gibiydiler” ifadelerini kullandı.

Blake’in Amy’yi mahvettiğini söyleyen Harry Civil, “Blake’in Amy’e ağır uyuşturucuları temin ettiğini herkes biliyor. Bu konuda kendimi suçlu hissediyorum. Kardeşimi bu olayda karıştığı bir çok şeyden dolayı suçluyorum ve iki yıl boyunca onunla konuşmadım” dedi. Ancak kardeşinden nefret etmediğini vurgulayan Harry, Amy’nin hayatta olmasını herkesten çok istediğini ifade etti.

Harry, ailesini mahvettiğini belirttiği kardeşi Blake ile ancak iki hafta önce yeniden bir araya geldiğini ekledi.

Ailesinin de Amy’nin ölümünden dolayı çok üzüntü ve sıkıntı çektiğini, insanların Blake’in ailesini suçladığını ve bu suçlamalar yüzünden ailesinin bölündüğünü anlatan Harry Civil, annesi ile babasının sırf bu yüzden boşandıklarını ve babalarını artık çok az görebildiklerini belirtti.

Harry, “Blake’in toplumdaki uyuşturucuya düşkünlükle birlikte yer eden algısı, hepimize yayılıyor, insanlar ailemizin tümünü junkie (uyuşturucu müptelâsı) gibi görüyor” dedi.

Öte yandan Amy ile evliliği hakkında konuşan Blake Fielder Civil, Amy’nin kendisinden asla boşanmak istemediğini ama Amy’nin ailesinin bunu zorladığını açıkladı. Blake, “Telefonla konuştuğumuzda bana boşanmak istemediğini söylüyordu ama bir hafta sonra elime boşanma kâğıtları ulaştı. Kesinlikle söylüyorum, o belgelerdeki imza, Amy’e ait değildi” diye konuştu.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.