Altın Ahududu ‘Grinin 50 tonu’ dedi

Altın Ahududu ‘Grinin 50 tonu’ dedi

Amerikan sinemasının “en kötülerine” verilen Altın Ahududu Ödülleri sahiplerini buldu.

Bu yıl 36’ncısı düzenlenen törene “Grinin Elli Tonu” ve “Fantastik Dörtlü” filmleri damga vurdu.

Sinema dünyasının en iyilerinden önce en kötüleri belirlendi. Her yıl Oscar Ödül Töreni’nden 1 gün önce açıklanan Altın Ahududu Ödülleri’ne “Grinin Elli Tonu” damga vurdu. Erotik film “Grinin Elli Tonu” tam 5 dalda “en kötü” film ödülüne layık görüldü.

En kötü erkek oyuncu, en kötü kadın oyuncu, en kötü ikili ve en kötü senaryo ödüllerini kazanan “Grinin Elli Tonu”, en kötü film ödülünü de “Fantastik Dörtlü” ile paylaştı.

“Fantastik Dörtlü” ayrıca en kötü yönetmen ve en kötü yeniden çekim ödüllerinin sahibi oldu. Oscar’larda en iyi erkek oyuncu ödülüne aday olan Eddie Redmayne’ye, “Jüpiter Yükseliyor” filmindeki rolüyle “en kötü yardımcı erkek oyuncu” ödülü verildi.

Daha önce bir çok kez en kötü oyuncu ödülünü alan Sylvester Stallone ise “Creed”filmindeki rolüyle “Razzie Redeemer” ödülüne layık görüldü.

“The Big Bang Theory” televizyon dizisiyle ün kazanan Kaley Cuoco ise, “The Wedding Ringer” filmindeki rolüyle en kötü yardımcı kadın oyuncu ödülünü kazandı.

Altın Ahududu ödülleri, 1980’den bu yana sinema sanatları ve bilimleri akademisi tarafından verilen Oscar ödüllerine alternatif olarak Hollywood’un en kötülerine veriliyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.