6 Eylül haftası gösterime giren filmler

6 Eylül haftası gösterime giren filmler

Bu hafta Amerika’da 8 film gösterime giriyor.

The Identical: İkiz erkek kardeşler doğumdan sonra ayrılırlar. Yıllar sonra ikizlerden birisi dünyanın en ünlü rock and roll şarkıcısı olurken diğeri müzik tutkusu ve ailesini mutlu etme arasında bocalamaktadır.

Forrest Gump: 6 Oscar ödüllü Forrost Gump 20. yıldönümünde IMAX formatında yeniden beyaz perdede. Klasikler arasına giren filmde Tom Hanks başrolde oynarken yönetmen koltuğunda Robert Zemeckis var.

Innocence: Korku gerilim türündeki filmde, Manhattan’daki dairesinin karanlık sırlarını öğrenen bir kızın hikayesi anlatılıyor.

God Help the Girl: Duygusal sorunlarını aşmak için şarkı sözleri yazmaya başlayan Eve’in yolu James ve Cassie adında iki müzisyen ile kesişir.

Kelly & Cal: Eski bir müzisyen olan Kelly artık evli ve çocuk sahibi bir annedir. Şehir yaşamından uzaklaşan Kelly ailesiyle taşındığı yeni kasabada 17 yaşındaki engelli Cal ile tanışır. İkilinin başta birbirlerinden hoşlanmayan tutumları zamanla oldukça hoş bir arkadaşlığa döner.

Frontera: Meksika’dan yasadışı yollarla Amerika’ya kaçmaya çalışan göçmenleri öldüren bir grup genç yanlışlıkla eski Arizona şerifinin karısını vururlar. Cinayetle ilgili en olağan şüpheli olay anında Amerika’ya kaçmaya çalışan Miguel’dir. Ancak eski ve yeni şerif birlikte gerçek suçluları bulmak için çalışmaya başlar.

The Remaining: Bir düğün için bir araya gelen arkadaşlar yaşanan  oldukça ilginç olaylardan sonra hayatın, aşkın ve kaderin anlamını sorgulamaya başlar. Korku gerilim türündeki filmin yönetmen koltuğunda Casey La Scala var.

Feuchtgebiete: Charlotte Roche’nin romanından uyarlanan filmde eksantrik bir kızın boşanan ailesini yeniden bir araya getirme çabası anlatılıyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.