Zarrab’ın avukatından yeni bir hamle

Zarrab’ın avukatından yeni bir hamle

New York’ta tutuklu bulunan Reza Zarrab’ın avukatı Benjamin Brafman, kefalet taleplerini redden Başsavcı Preet Bharara’nın açıklamalarına karşı yeni bir girişimde bulundu.

Brafman bugün, Zarrab’ın davasına bakan Hakim Richard Berman’a bir dilekçe yazarak, Bharara’nın kefalet talebine karşı çıkması nedeniyle kendilerinin ek bir dilekçeyi 31 Mayıs günü yerel saatle öğlen 12.oo’ye kadar mahkemeye iletmek için izin istedi.

Avukat dilekçesinde  “Savcılığın doğru olmayan ve temelde kusurlu argümanlar’” ile kefalet taleplerine karşı çıktığını savunarak, kendilerine cevap hakkı verilmesini talep etti. Dilekçede “Mahkemeye konu ile ilgili kritik öneme sahip bazı ek bilgiler de göndereceğiz’’ ifadelerine yer verildi.

ABD’de hafta sonu ve pazartesi gününün tatil olması nedeniyle, Salı gününe kadar zaman verilmesini isteyen avukat 2 Haziran’daki kefalet görüşmesinin ertelenmesini ise istemediklerini belirtti.

Hakim Berman da avukatın talebini kabul etti. Berman, yaptığı açıklamada, avukatın 31 Mayıs öğlen saat 12.00’a kadar ek dilekçe koymasının uygun olduğunu onayladı.

 

brafman

 

 

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.