Üç kadına zindan olan ev yıkıldı

Üç kadına zindan olan ev yıkıldı

Tüm Amerika’ya büyük şok yaşatan Ariel Castro’nun 10 yıl süresnce üç kadını hapis ettiği evi yıkıldı. Geçen hafta mahkeme Castro’yu müebbet hapis cezası ile cezalandırırken, evinin de yıkımı bugün gerçekleştirildi.

Cleveland şehride üç kadına yaklaşık 10 yıl süresince kabuslar yaşatan Castro’dan geriye kalan izler temizleniyor. Yıllarca evinde tecavüz ve işkence ettiği kadınlardan Amanda Knight da evin yıkımında hazır bulundu. Kngiht, evin yıkımı sırasında gazetecilere, “Burada bulunmak istedim çünkü kaçırıldıktan sonra bana destek olacak kimse yoktu. İnsanların, özellikle annelerin güçlü olmalarını, umutlarını korumalarını ve çocuklarını geri alabileceklerine inanmalarını istiyorum” diye konuştu.

Castro 2002 ve 2004 yılları arasında Michelle Knight, Amanda Berry ve Gina DeJesus’u kaçırmış ve bugün yıkılan evinde zincirlerle bağlı tuttuğu odalarda çeşitli işkenceler yapmıştı. Suçunu kabul eden ve mahkeme ile anlaşma yolunu seçerek idamdan kurtulan Castro, mukavelesinde ömür boyu hapis ve evinin yıkımına imza atmıştı.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.