THY’nin Los Angeles uçuşları büyük ilgi görüyor

THY’nin Los Angeles uçuşları büyük ilgi görüyor

THY’nin Los Angeles uçuşlarında 2012 yıl içinde 96 bin 669 yolcu taşındı. İstanbul-Los Angeles karşılıklı uçuşlarını en çok kullanan yolcular ise İran asıllı ABD’liler oldu.

THY’nin 2011 Mart ayında sefer koyduğu İstanbul-Los Angeles karşılıklı uçuşları gerek Türkiye’den gerekse çevre ülkelerden büyük ilgi görüyor.

THY, Atatürk Havalimanı’nı merkez olarak kullanarak uçmaya başladığı en uzun uçuş hattı olan İstanbul-Los Angeles arasında transit yolcu sayısı, İstanbul çıkışlı yolcu sayısını geçti.

THY, İstanbul-Los Angeles seferlerinde 2012 yılında 96 bin 669 yolcu taşıdı. THY’nin en uzun uçuş hattı olan İstanbul-Los Angeles karşılıklı uçuşlarını en çok kullanan yolcular ise İran asıllı ABD’liler oldu.

Los Angeles seferlerinde, İran, İsrail, Lübnan, Hindistan, Suudi Arabistan, Ürdün, Yunanistan, Kenya, Pakistan ve Mısır, İstanbul aktarmalı en çok yolcu taşınan 10 ülke arasına girdi.
        
“Büyük ilgi var”
        
THY Los Angeles Genel Müdürü Fatma Yüceler, Türk Hava Yolları’na gerek filosundaki yenilenme gerek uçak içerisinde sunduğu mükemmel hizmetler nedeniyle büyük bir ilginin olduğunu belirterek, bir Türk markasının dünya markası olduğunu söyledi.

Dünyayı taşıdıklarını belirten Yüceler, Los Angeles hattının da çok başarılı olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

”Haftada dört günle başladığımız uçuşlarımızı çok kısa sürede her güne çıkardık. Bir yıl içerisinde, yıllık bazda doluluk oranımız yüzde 85’e ulaştı. Yakın gelecekte Los Angeles-İstanbul uçuşlarımız günde iki frekansa çıkarılacak. Messi ve Bryantlı reklamın yolcu sayısına önemli bir katkısı oldu. İki dünya starını bir araya getirmemiz yankı uyandırdı. İranlı, Ortadoğulu, Afrikalı her milletten yolcularımız var. İran ağırlıklı olmak üzere Tel Aviv, Beyrut, Riyad bunlar en popüler transit hatlarımız. Uçaklardaki wifi ve güzel ikram dışında bu reklamların da çıkması çok faydalı oldu. Tüm hizmetlerimizle birlikte bakıldığında tercih edilen bir havayolu şirketiyiz.”

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.