T-Mobile, bir hafta süre ile Türkiye aramalarını ücretsiz yaptı

T-Mobile, bir hafta süre ile Türkiye aramalarını ücretsiz yaptı

Almanya merkezli GSM operatörü olan T-Mobile, İstanbul’da yaşanan terör saldırısı nedeniyle ABD’deki müşterilerinin bir hafta boyunca Türkiye’ye yapacağı tüm arama ve mesajlaşmalardan ücret almayacağını açıkladı.

T-Mobile Amerika CEO’su John Legere, resmi Twitter hesabından İstanbul’da yaşanan terör saldırısında duyduğu üzüntüyü paylaşarak, müşterilerinin ABD’den Türkiye’ye yapacakları telefon aramalarının 5 Temmuz Salı gününe kadar ücretsiz olacağını açıkladı.

Legere paylaştığı tweeti ile, ‘‘İstanbul’daki saldırı anlamsız ve dehşet verici. Biz de ABD’den Türkiye’ye yapılacak telefon görüşmelerini Salı’ya kadar ücretsiz yaptık’’ diye yazdı.

T-Mobile’nin resmi Twitter hesabından ise Türkiye’deki saldırı nedeni ile sevdiklerini aramak isteyen müşterilerine yardım amacıyla Amerika’dan yapacakları telefon ve mesaj işlemlerinin ücretsiz olacağını duyurdu.

T-Mobile hesabında CEO’su Legere’nin, ‘‘İstanbul’da bugün yapılan saldırı hem trajik hem de dehşet verici. Kalbimiz bu manasız olaydan etkilenmiş olan herkesle birlikte’’ sözlerine yer verdi.   

Açıklamada, T-Mobile ile birlikte diğer GSM operatörleri olan MetroPCS, Go Smart Mobile ve WallMart Family Mobile müşterilerine 28 Haziran’dan 5 Temmuz’a kadar hem hazırlarda kart hem de faturalı hatlarda ABD’den Türkiye aramalarının ücretsiz olacağı ifade edildi.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.