Şükran Günü kadın yemeyi planlayan polisin davası sürüyor

Şükran Günü kadın yemeyi planlayan polisin davası sürüyor

Son yıllarda eleştiri okları üzerinden eksik olmayan New York Polisi, bu defa ilginç bir dava ile karşı karşıya. Şükran Günü’nde (Thanksgiving) kadın eti yemek istediği iddiası ile bir New York Polis memuru mahkemeye çıkarıldı.

Gilberto Valle isimli polis memuru işkence yapmak, adam kaçırmak gibi eylemleri planlamak ve 100’e yakın kadın ile yemek randevusu ayarlamaya çalışmakla suçlanıyor. Valle’nin geçtiğimiz şubat ayında ismi açıklanmayan biri ile internet üzerinden yaptığı yazışmada Şükran Günü’nde kadın eti yemek istediğini yazdığı açıklandı. Savcılığın ifadesine göre zanlı mesajında, Şükran Günü’ne hala çok zaman olduğunu ve bir kadını kaçırarak yemek olarak onu yemek istediğini yazdı.

Valle’nin avukatı, müvekkiline yöneltilen suçlamayı ‘fantazi’ olarak değerlendirdi. Hakimin reddettiği ‘kefaletle serbest bırakma’ isteğini geri çevirme nedeni olarak, ahlaksız davranışı ve anormal tutumu gösterildi. 22 Ocak’ta devam edecek olan davada Valle için berat kararının çıkacağı tahmin ediliyor. Zanlı tüm suçlamaları reddetti. Valle’nin ‘kadına şiddet’ sabıkası bulunmuyor.

  Preferences   Preferences   Preferences   Preferences   Preferences § 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0 – = Backspace   Tab q w e r t y u i o p [ ]   Return     capslock a s d f g h j k l ; ‘   shift ` z x c v b n m , . / shift     English     Deutsch   Español   Français   Italiano   Português   Русский   alt   alt     Preferences

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.