Obama’dan Baba Bush’a yardımseverlik ödülü

Obama’dan Baba Bush’a yardımseverlik ödülü

Başkan Barack Obama, Eski Başkan George H. W. Bush’a Işık Noktaları Vakfı’nın (Points of Light) yardımsever kişilere dağıttığı Günlük Işık Noktaları Ödülü’nü Beyaz Saray’da düzenlenen törenle takdim etti. Törene Oğul Bush’un katılmaması dikkat çekti.

 

Obama törende yaptığı konuşmada Baba Bush’un yardım faaliyetlerinden övgüyle bahsetti. ABD’nin hizmet eden insanlar sayesinde çok daha iyi ve güçlü bir konumda olduğunu ifade etti.

 

Hayatta olan en yaşlı ABD başkanı olan 89 yaşındaki Baba Bush törene tekerlekli sandalye ile katıldı. Kurucusu ve halen onursal başkanı olduğu vakfın kendisine layık gördüğü ödülden dolayı memnuniyetini dile getiren Bush, Başkan Obama ve Eşi Michelle Obama’ya konukseverliklerinden dolayı ayrıca teşekkür etti.

 

OĞUL BUSH OBAMA İLE KONUŞMUYOR

 

Ödül törenine Oğul Bush’un (George W. Bush) katılmaması dikkat çekti. Bush’un geçtiğimiz hafta katıldığı bir televizyon programında Obama ile pek konuşmadığını ifade etmesi ABD basınında geniş yer almıştı. Bush sebep olarak ise, Obama’nın çok meşgul kendisinin ise emekli olmasını göstermişti.

 

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.