NRA’den silah taraftarı programı yayına koymak için ilginç zamanlama!

NRA’den silah taraftarı programı yayına koymak için ilginç zamanlama!

Ulusal Tüfek Derneği (National Rifle Association – NRA), kablolu yayın yapan The Sportman Channel’da yayınlanmak üzere ‘Cam and Company’ isimli bir saatlik bir program üretti. Programın ilk bölümü, Başkan Yardımcısı Joe Biden’ın ülkede silahlı şiddeti kontrol altına almakla ilgili hazırladığı raporu Başkan Barack Obama’ya sunacağı Salı günü yayınlanacak. Uzmanlar bunun tesadüf olmadığı görüşünde.

NRA Başkanı Wayne LaPierre cuma günü yaptığı açıklamada programın ‘İkinci Anayasal hakkın korunması açısından kritik bir zamana denk geldiğini’ söyledi. İkinci Anayasal hak vatandaşların bireysel olarak silah edinebilme hakkını Anayasal güvence altına alıyor.  

Newtown toplu katliamında 5 ile 6 yaşlarında 20 çocuğun ve 6 yetişkinin öldürülmesi Başkan Barack Obama’nın ülkede silahlı şiddetin kontrol altına alınması için adım atmasını sağlamıştı. Başkan Yardımcısı Joe Biden’ı bir çalışma ekibi kurmak üzere görevlendiren Obama’ya Biden’ın bugün bir liste sunması bekleniyor.

The Sportsman Channel’da yayınlanacak programı silah taraftarı Cam Edwards sunacak. NRA sözcüsü Andrew Arulanandam ise televizyon programının bir yılı aşkın bir zamandır planlandığını bunun Joe Biden’ın yapacağı açıklamayla bir ilgisi olmadığını söyledi.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.