Massachusests Polisi, kanserli çocuğu ziyaret için 93 araçlık konvoyla Virginia’ya gidiyor

Massachusests Polisi, kanserli çocuğu ziyaret için 93 araçlık konvoyla Virginia’ya gidiyor

Massachusets Eyaleti Polis Departmanı’na bağlı 250 polis, Virginia’da kanser tedavisi gören 6 yaşındaki Nathan Norman’ı ziyaret etmek için 93 araçlık konvoyla yola çıktı. 2009 yılından bu yana tedavi gören Nathan, Eylül ayında en büyük hayalinin kahraman olarak gördüğü polis ve itfaiyecilerden yeni yıl kartı almak olduğunu söylemişti. Nathan’ın sözleri sosyal medya üzerinden yayılınca Amerika’nın dört bir yanından polisler küçük çocuğa kartlar göndermeye başladı.

nathan normanAralık ayı başında Massachusets eyaletine bağlı Burlington Polis Departmanı Nathan’ı evinde ziyaret edip hazırladıkları kartları minik hastaya bizzat teslim etmek için bir kampanya başlattı. Eyalet çapında 80 ayrı polis müdürlüğünden 250 polis kampanyaya dahil oldu.

Bu sabah Burlington’dan yola çıkan 93 araçlık konvoy yaklaşık 12 saatlik bir yolculuğun ardından Virginia’ya bağlı Rustburg kasabasına ulaşmış olacak.

Wellesley Polis Departmanı tarafından canlı olarak yayınlanan seyahati aşağıdaki pencereden dakika dakika izleyebilirsiniz. Aynı şekilde polislerle Nathan’ın buluşması da polis departmanının yayını üzerinden canlı olarak izlenebilecek.
Live video by Ustream

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.