Louisiana’da sinema salonuna silahlı saldırı; üç ölü

Louisiana’da sinema salonuna silahlı saldırı; üç ölü

Louisiana eyaletinde bir sinema salonuna düzenlenen silahlı baskında üç kişi öldü.

Ölenler arasında saldırganın da olduğu belirtirken, olayın Lafayette adlı yerleşim biriminde meydana geldiği vurgulandı.

Baskının Colorado eyaletinde 3 yıl önce yaşanan ve saldırıyı gerçekleştiren James Holmes adlı saldırganın davasının neticelenmesinden bir hafta sonra meydana gelmesi dikkat çekti. Holmes, Aurora şehrinde bir sinema salonuna düzenlediği saldırıda 13 kişiyi öldürmüş 25 civarında insanı da yaralamıştı.

Saldırganın henüz polis tarafından kimliği açıklanmadı. Saldırganın sinema salonu içinde ateş açtığı, daha sonra ise intihar ederek yaşamına son verdiği ifade edildi.

Akşam üstü saatlerde meydana gelen olay, Grand adlı sinema salonunda yaşandı. Olaya şahit olan tanıkların verdiği bilgiye göre saldırganın yaşlı bir beyaz olduğu bilgisini verdi.

Lafayette Polis Şefi Jim Craft, yaptığı açıklamada saldırının sinemanın bir salonunda yaşandığını dile getirdi. Craft ayrıca saldırganın 58 yaşında olduğu bilgisini verdi.

Polis ayrıca 7 kişinin de hastaneye kaldırıldığı ve yaralı oldukları bilgisini verdi. Yaralılar arasında hayati tehlikesi bulunan olup olmadığı konusu ise henüz bilinmiyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.