Kocasını Başkan’a zehirli mektup gönderiyor diye ihbar etti, kendi tutuklandı

Kocasını Başkan’a zehirli mektup gönderiyor diye ihbar etti, kendi tutuklandı

Kocasının Başkan Barack Obama ile New York Belediye Başkanı Michael Bloomberg’e zehirli mektup gönderdiği iddiasıyla Federal Soruşturma Ofisi’ne (FBI) ihbar eden kadın tutuklandı. Televizyon dizileri ile filmlerde çeşitli rol alan Shannon Rogers Guess Richardson’ın Başkan ile Belediye Başkanı’na zehirli mektup gönderme suçundan tutuklandığı açıklandı.

Eşinin Başkan ve Bloomberg ile silah kontrol organizasyonu başkanı Mark Glaze’ye risin zehri içeren mektup gönderdiği suçlamasıyla iki hafta kadar önce FBI’ya ihbar eden 35 yaşındaki sanatçı Shannon, adeta ava giderken avlandı. FBI, günün erken saatlerinde Shannon’un eşinin tutuklandığını duyurmuştu. FBI resmi açıklama yapmamış tutuklamanın gerçekleştiğini AP haber ajansının haberini teyid ederek izah etmişti. Ancak öğlenden sonra FBI konu ile ilgili çok çarpıcı bir gelişmeyi duyurdu. Kocasını şikayet eden Shannon’un tutuklandığını ve hakkında Başkan ile Belediye Başkanı ve Glaze’ye zehirli mektup gönderme suçlamasının olduğunu açıkladı.

Texas’ın New Boston kasabasında yaşayan Richardson çifti arasında son zamanlarda şiddetli geçimsizliğin olduğu da ileri sürülüyor. 33 yaşındaki kocası Nathan (Nathaniel) Richardson’ı ihbar eden Shannon’un kendisinin olayda suçlu bulunması hakkıda ciddi hapis istemiyle dava açılmasına yol açacak. Yekililer Shannon’ın Başkan’a zehirli mektup gönderme ve kanunu yanıltma suçlamaları ile mahkemeye çıkarılacağını belirtti. Shannon’un suçlu bulunması durumunda 10 yıl hapis cezası alabileceği belirtiliyor.

Eşi ile iki yıl önce evlenen emekli asker Richardson, geçtiğimiz hafta FBI yetkilileri ile görüşerek konuyu izah ettiği belirtildi. Richardson’ın avukatı John Delk, müvekkilinin eşinden boşanacağını söyledi. Richardson’ın Shannon’dan boşanmak için dava açtığını belirtti.

Delk, Richardson’ın eşi ile geçmişsizliğinin bir yıl öncesine uzandığını ve müvekkilinin 6 Mayıs’ta boşanmak için dava açtığını söyledi.

Daha önceki evliliğinden 5 çocuk annesi olan Shannon, Richardson ile olan çocuğunu ise ekim ayında doğurmak için gün sayıyordu. Shannon’un çocuklarının 4 ila 19 yaşları arasında olduğu da belirtildi.

 

 

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.