İpek Medya’ya polis baskını, gazeteciye ters kelepçe

İpek Medya’ya polis baskını, gazeteciye ters kelepçe

Kayyum atanan İpek Medya grubunun Şişli’deki Bugün TV binasına sabah 04:40’da TOMA’larla gelen polis, güç kullanarak girdi.

Bina kapısını kıran polis, gazetecilere ters kelepçe vururken, bir gazetecinin elindeki bayrak ise yırtılmaktan son anda kurtarıldı.

Kanaltürk, Bugün TV gibi televizyon kanallarının yanı sıra, üç gazetenin de bulunduğu İpek Medya Grubu’nun merkez binasında gerginlik sürerken, polis memurları canlı yayın yapan kameraların kablolarını çıkarmaya çalıştı.

Koza İpek Holding’e kayyum ataması yapılmasının ardından gruba bağlı Kanaltürk ve Bugün televizyonu ve gazetelerin bulunduğu Mecidiyeköy’deki bina önünde toplanan vatandaşlara polis gaz bombaları ve tazyikli su ile müdahale etti.

İçeri giren polis bazı çalışanları ters kelepçe takarak gözaltına aldı. Millet gazetesi muhabiri Mustafa Kılıç’ın kanlı elleri ile basın kartı fotoğrafı ise tüm sosyal medyada yankı uyandırdı. Bugün gazetesi adliye muhabiri Kamil Maman ise polis tarafından yaka paça alınarak Şişli polis merkezine götürüldü. Maman, twitter hesabından durumun iyi olduğunu belirtti.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.