Gülen’in avukatı: Dünün marjinal gruplarının attığı iftiraları bugün cumhurbaşkanı ve çevresi atıyor

Gülen’in avukatı: Dünün marjinal gruplarının attığı iftiraları bugün cumhurbaşkanı ve çevresi atıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir toplantıda Hizmet Hareketi’ne yönelik ‘Bu yapının MOSSAD ile işbirliği tuttuğunu göremiyorlarsa yazıklar olsun’ şeklindeki mesnetsiz iftiralarına Hocaefendi’nin avukatı Nurullah Albayrak’tan cevap geldi. Albayrak açıklamasında “Bir dönem marjinal gruplar ve neokon islamofoblar tarafından yapılan bu tür karalamalar, şimdilerde Cumhurbaşkanı ve ona yakın gruplar tarafından yapılmaktadır.” ifadelerini kullandı.

İŞTE HOCAEFENDİ’NİN AVUKATI ALBAYRAK’IN O AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı tarafından bir dernek genel kurulu toplantısında yapılan ve medyaya yansıyan, ‘bu yapının MOSSAD ile işbirliği tuttuğunu göremiyorlarsa yazıklar olsun’ şeklindeki açıklamada, hiçbir mesnedi olmayan haksız ve hukuksuz iddialarla müvekkilim Sayın Fethullah Gülen kastedilmek suretiyle ortaya atılan iddia kesinlikle doğru değildir.

Bugüne kadar ortaya atılan iddialarda olduğu gibi bu iddia da mesnetsiz ve hukuksuzdur.

Bir dönem marjinal gruplar ve neokon islamofoblar tarafından yapılan bu tür karalamalar, şimdilerde Cumhurbaşkanı ve ona yakın gruplar tarafından yapılmaktadır. Dünün marjinal gruplarının ve neokon islamofoblarının yaptığı karalama ve iftiraların şimdilerde aynı şekilde Cumhurbaşkanına yakın çevreler tarafından sahiplenilmesi tek başına iddiaların mesnetsizliğini göstermektedir.

İnsanların dikkatini başka yöne çekmek gayesinden başka bir amacı olmayan bu tür söylemlerle yapılmak istenen, toplum tarafından bilinmekte ve anlaşılmaktadır.

Bugüne kadar olduğu gibi hukuk, vicdan ve ahlak ilkeleri hiçe sayılarak dile getirilen iftiraların failleri hakkında yasal başvurular yapılacak ve sonuna kadar takipçisi olunacaktır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Fethullah Gülen

Vekili Av. Nurullah Albayrak

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.