Sevenleri, Fethullah Gülen Hocaefendi’yi bayramda yalnız bırakmadı

Sevenleri, Fethullah Gülen Hocaefendi’yi bayramda yalnız bırakmadı

Kurban Bayramı’nı Pennsylvania eyaletinde karşılayan Fethullah Gülen Hocaefendi’yi yine sevenleri yalnız bırakmadı. Hocaefendi’nin yaşadığı bölgede bulunan sevenleri, eşleri ve çocuklarıyla birlikte Hocaefendi’yi bayramda ziyaret etti.

Sabahın erken saatlerinden itibaren Hocaefendi’nin kaldığı yere gelmeye başlayan ziyaretçiler, daha sonra birlikte bayram namazını eda etti. Ziyaretçiler, namaz sonrası okunan ‘Geçiş Dönemleri ve Kaoslar’ konulu hutbeyi ise gözyaşları içinde dinledi. Hutbe sonrası, hac farizalarını yerine getirmek için Mina’da çıkan izdihamda hayatını kaybeden Müslümanların hüznü yaşandı.

Hocaefendi, namaz, hutbe ve duadan sonra, misafirlerinin bayramını tebrik ederek, dua istedi. Her bayramda olduğu gibi  Hocaefendi yine ziyaretine gelen çocuklarla tek tek bayramlaşarak minik ziyaretçilerine çikolata ikram ederek, başlarını okşadı.

Hocaefendi’nin çocukların elini öpmesine izin vermemesi dikkat çekti. Hocaefendi, ziyaretine gelen misafirleriyle kısa bir sohbetten sonra kardeşi ve yeğenleriyle bayramlaştı.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.