Fethullah Gülen Hocaefendi taziye mesajı

Fethullah Gülen Hocaefendi taziye mesajı

Fethullah Gülen Hocaefendi, Bingöl’de şehit düşen askerler için bir taziye yayınladı.

Fethullah Gülen Hocaefendi , şehitler için yayınladığı taziye mesajında şunları söyledi:
Ülkemizin huzur ve ümidinin üzerine karabasan gibi çöken terör hadiseleri gün geçmiyor ki yeni bir sadmeyle bizi sarsmasın. Önceki gün polisler, dün birliklerine dağıtılan ve hastaneden dönen silahsız ve masum Mehmetçikler… İftirak odağı bir örgüt, ona sinsice destek veren dış mihraklar ve bunun yanında askerin büyük bir azim ve fedakârlıkla yaptığı topyekûn mücadeleyi sekteye uğratmak ve morallerini bozmak için çalışanları Allah’a havale etmekten başka çaremiz yok.

Böyle çepeçevre kuşatılma karşısında milletçe çok tedbirli ve temkinli hareket etmeli, bu meselenin halli için duanın gücüne sığınmalı; her fırsatta gönlümüzü Yüce Dergâh’a açıp “Allah’ım, birliğimizi sağla, aramızı te’lif buyur, bizi vifak ve ittifaka muvaffak kıl.” demeliyiz.

Bu alçakça saldırılarda şehit olan vatan evlatlarına Cenabı Allah’tan rahmet diler, yaralı askerlerimize şifa niyaz eder, şehitlerimizin ailelerine ve Silahlı kuvvetlerimizin evlatlarını kaybetmenin ıstırabıyla inleyen komutanlarına başsağlığı dilerim.

Fethullah Güle

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.