Doğu kıyıları şimdide kar yağışının etkisinde

Doğu kıyıları şimdide kar yağışının etkisinde

New York, New Jersey, Connecticut ve Massachusttes eyaletlerinde etkili olan rüzgar ve kar yağışı, hayatı olumsuz etkiliyor.

Sandy kasırgasının yaralarının sarılmaya çalışıldığı bölgelerde soğuk ve yağışlı hava koşulları etkisini gösterdi. Connecticut eyaletinde kar kalınlığı 20 santimetreye yaklaştı.

Tipi nedeniyle Connecticut-New York arasındaki otoyolda trafik durma noktasına geldi. Yolların kapanmasını engellemek için tuzlama ve kar kürüme araçlarıyla çalışma yapılırken, bölgede zaman zaman trafik kazaları da meydana geliyor.

Karın etkili olduğu bölgelerde rüzgarın hızının saatte 100 kilometrenin üzerine çıkması bekleniyor.

Sandy kasırgasının etkili olduğu eyaletlerden New York’ta da rüzgar ve yağmur nedeniyle taşkınların olabileceği belirtilerek, sahil bölgelerde oturanlar su baskınlarına karşı uyarıldı.
        
Sandy mağduriyeti devam ediyor

Sandy kasırgasının en fazla hasara yol açtığı New Jersey’nin güneyinde bir haftadır elektrik verilemeyen bölgelerdeki onarım çalışmaları yeni fırtına beklentisi nedeniyle durduruldu.

New Jersey Valisi Chris Christie, yaptığı açıklamada, etkili olmaya başlayan olumsuz hava koşulları nedeniyle Sandy kasırgasında hasar gören bölgelerdeki onarım çalışmalarını askıya almak zorunda kaldıklarını söyledi.

Christie, hava koşullarının normale dönmesinin ardından çalışmaların kaldığı yerden devam edeceğini kaydetti.

Olumsuz hava koşullarının 2 gün etkili olması bekleniyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.