Çorabı yırtık eski bakan yardımcısı Wolfowitz 1 milyon dolara ev aldı

Çorabı yırtık eski bakan yardımcısı Wolfowitz 1 milyon dolara ev aldı

Bir dönemin esrarengiz ismi olarak siyasi kulislerde ismi dolaşan Dünya Bankası eski başkanı ve ABD Savunma Bakanı eski yardımcısı Paul Wolfowitz, Florida eyaletinde bir milyon dolara ev aldı.

Türkiye’yi ziyaretinde Selimiye camiini gezen ve çorabanın yırtık olması ile basında gündem olan Wolfowitz’in, Florida eyaletinde bulunan St. Petersburg şehrinden 1 milyon dolara daire aldığı öğrenildi. ABD basınında çıkan haberlere göre George W. Bush başkanlığı döneminde oynadığı kritik rol ile sık sık gündeme gelen Wolfowitz’in satın aldığı dairenin iki odalı ve iki banyolu, Tampa körfezi manzaralı olduğu kaydedildi.

Tampa Bay Times, gazetesinde yer alan habere göre Wolfowitz, iki dönem Florida eyalet valiliği yapan ve önümüzdeki yıl başkanlık seçimleri için Cumhuriyetçi Parti’den aday adayı olması beklenen Jeb Bush’a da danışmanlık yaptığını yazdı. Wolfowitz, bir dönem ABD Savunma eski bakanı Donald Rumsfeld’in yardımcılığını yapmış daha sonra da Bush tarafından Dünya Bankası başkanlığına atanmıştı.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.