CIA’nin tweetine Wikileaks’den jet cevap

CIA’nin tweetine Wikileaks’den jet cevap

Amerika Birleşik Devletleri merkezi istihbarat teşkilatı CIA, Twitter’a katıldı. Çok kısa bir süre de 3 yüz bin kullanıcı tarafından takip edilen  @CIA hesabının ilk tweeti olay oldu.

İlk Paylaşılan tweette “Bunun attığımız ilk tweet olduğunu ne red edebiliriz, ne kabul edebiliriz.”  ifadeleri yer alıyor. Bu tweet 190 bin retweet alırken 110 bin defa da favorilere eklendi.  @CIA hesabından atılan ikinci tweet ise, “Twitter’a hoş geldin dilekleriniz için teşekkürler sizinle gizli olmayan güzel bilgileri paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.” şeklinde oldu.

CIA hesabından atılan bu tweet için  jet cevap Wikileaks’ten geldi. Wikileaks kendi Twitter hesabından paylaştığı tweette şu ifadeler yer aldı: “Biz de sizin hakkınızdaki gizli bilgileri paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.”

CIA Başkanı John Brennan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bu yeni platformlara açılarak CIA’nin halkla daha yakın bir ilişki içine girmesi ve onlara teşkilatın görevi, tarihi ve diğer gelişmeler ile ilgili bilgi verme imkanı elde edilmiş olacak.” ifadelerini kullandı.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.