Boston Maratonu’nda hayatını kaybedenlerin kimlikleri belirlendi

Boston Maratonu’nda hayatını kaybedenlerin kimlikleri belirlendi

Boston Maratonu’nda hayatını kaybeden üç kişiden ikisinin kimliği açıklanırken üçüncü şahsın Çin vatandaşı bir doktora öğrencisi olduğu ancak isminin şuan kamuoyu ile paylaşılmayacağı bilidirildi.

Bombalı saldırıda hayatını kaybedenlerden ilk olarak 8 yaşındaki Martin Richard’ın kimliği belirlendi. Richard’ın kız kardeşinin de olayda yaralandığı ve bir bacağının kesildiği belirtildi. Küçük kızın ikinci bacağının da kesilme ihtimalinin olduğu doktorlar tarafından dile getirildi. Yine talihsiz çocuğun annesinin de olayda yaralandığı ve hastanede yattığı kaydedildi.  

Saldırıda hayatını kaybeden ikinci ismin ise 29 yaşındaki Krystle Campbell olduğu açıklandı. Krystle’nin büyükannesi Lillian Campbell, torununun her yıl Boston Maratonu’na katıldığını belirterek, “Çocukluğundan bu yana en sevdiği gündü. İnsanları çok severdi. Maratonda da çok insanla tanıştığı için, yılın en sevdiği günüydü” diye konuştu.

 

Üçüncü şahsın ise Boston Üniversitesi doktora öğrencisi ve Çin vatandaşı bir bayan olduğu belirtildi. Çin’in New York Başkonsolosluğu şahsın kimliğinin tespit edildiği ve ailesine haber verilmeden kamuoyu ile bu bilginin paylaşılamayacağını söyledi.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.