Beyaz Saray’da Paskalya şenliği

Beyaz Saray’da Paskalya şenliği

 

Beyaz Saray’da her yıl düzenlenen Paskalya kutlaması renkli görüntülere sahne oldu. Binlerce vatandaşı misafir eden Obama çifti, çocuklarla yumurta yuvarladı, onlara hikayeler okudu.

Baracak Obama ve eşi Michelle Obama, Beyaz Saray’a gelen yüzlerce çocuk ve ailesini yanlarındaki Paskalya tavşanı ile selamladı. Obama ailesi Paskalya kutlamasının Beyaz Saray’da yaptıkları en büyük ve en eğlenceli program olduğunu dile getirdi.

Obama herkesin Paskalya Bayramı’nı kutladığı kısa bir konuşmadan sonra sözü eşi Michelle Obama’ya bıraktı. Michelle Obama, kutlama kapsamında yapılacak aktivitelerden bahsetti. Herkesin eğlenmesini umduğunu söyledi.

Obama çifti konuşmanın ardından Beyaz Saray bahçesine indi ve çocuklarla birlikte yumurta yuvarladı. Başkan Barack Obama, bahçede oturan çocuklara, çok sevdiğini söylediği ‘Canavar Ülkesinin Kralı’ adlı hikayeyi okudu.

Kutlama vesilesiyle Beyaz Saray bahçesinde düzenlenen etkinlikler kapsamında kitaplar okundu, oyunlar oynandı, yemek stantları açıldı ve konser verildi. Tüm gün sürecek etkinliklere yaklaşık 30 bin kişinin katılması bekleniyor.

 

 

 

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.