Acil çıkış kapısı açılınca sinema boşaltıldı

Acil çıkış kapısı açılınca sinema boşaltıldı

Colorado eyaletinde 4 gün önce yaşanılan silahlı kanlı baskın olayı sinemalarda nasıl tedirginliğe yol açtığını gösteren olay New Jersey eyaletinde yaşandı. Bir kişinin acil giriş kapısını açması tüm sinemanın boşaltılmasına neden oldu.

New Jersey’in Edgewater yerleşkesinde meydana gelen olay yine pazartesi gece seyansı gösteriminde yaşandı. Acil çıkış kapısını açan kimliği belirsiz bir kişinin yol açtığı alarm sireninin çalması üzerine sinemadaki tüm seanslar iptal edildi ve seyirciler dışarı çıkarıldı. Sinema yetkilileri seyircilerin bilet paralarını tek tek öderken,  New Jersey polisi de bu tür muhtemel bir olaya karşı tatbikat yapmış oldu. Ancak polis acil çıkış kapısını kimin araladığını ise bulamadı.

Olayın yaşandığı saatte Edgewater sinema salonunda gösterilen Batman filiminde 100 kadar seyircinin olduğu bilgisini veren polis, muhtemelen bir kişinin salondan çıkıp acil kapısını açıp kapattıktan sonra yerine geçip tekrar oturduğunu dile getirdi.

Polis, salonda bulunanlara tek tek kapıyı kimin açtığını sordu. Ancak bu soruya hiçbir seyirci kendisinin açtığı yönünde cevap vermedi.  

Colorado’daki sinema katliamında da saldırgan James Holmes, salona acil çıkış kapısından giriş yapmıştı.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.