Yamanlar mezunları, ‘Pilav Günü’ için New Jersey’de bir araya geldi

Yamanlar mezunları, ‘Pilav Günü’ için New Jersey’de bir araya geldi

ABD’de yaşayan Yamanlar Koleji mezunları, New Jersey’de düzenlenen Pilav Günü’nde biraraya geldi. Türk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa farklı eyaletlerden yüze yakın mezun katıldı.

Yamanlar-Mezun-TemsilciliklerABD’nin dört bir tarafından Pilav Günü için New Jersey’e gelen mezunlar hasret giderdi. Programa Yamanlar Koleji Mezunlar Derneği Genel Sekreteri Selman Çorman’ın yanı sıra Avrupa ve Türkiye’nin çeşitli şehirlerinden de çok sayıda mezun katıldı. Pilav Günü’nün ev sahipliğini ise ABD Yamanlar Koleji Mezunlar Derneği Başkanı Mustafa Uğurlu ve başkan yardımcısı Oğuzhan Şentürk yaptı.

1982 yılında eğitime başlayan Yamanlar Koleji, kısa sürede ülkenin önde gelen eğitim kurumlarından biri oldu. Uluslararası Bilim Olimpiyatları’nda Türkiye’yi yıllar boyu başarıyla temsil eden Yamanlar, bu yarışmalarda yüzlerce madalya elde etti.

Dünyanın dört bir yanına yayılmış mezunlarıyla dikkat çeken Yamanlar Koleji, mezunlarının başarı hikayeleriyle parmak ısırtıyor. 45 ülkede temsilciği bulunan Yamanlar Koleji, dört farklı kıtada Pilav Günü düzenliyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.