Yamanlar Koleji mezunları, ABD’de bir araya geldi

Yamanlar Koleji mezunları, ABD’de bir araya geldi

Kuzey Amerika’da yaşayan Yamanlar Koleji mezunları, New Jersey’de düzenlenen Pilav Günü’nde bir araya geldi. New Jersey Türk Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe ABD ve Kanada’da yaşayan yüze yakın mezun katıldı.

ABD Yamanlar Koleji Mezunlar Derneği’nin ev sahipliğini yaptığı Pilav Günü, cumartesi akşamı çiğ köfte ikramıyla başladı. Program vesilesiyle arkadaşlarıyla hasret giderme şansı bulan Yamanlar mezunları, kültür merkezinden gece geç saatlere kadar ayrılmadı. Pazar günü kahvaltıda yeniden bir araya gelen mezunlar, lise günlerinde olduğu gibi pilav ve kavurmaya birlikte kaşık salladı.

1982 yılında eğitime başlayan Yamanlar Koleji, kısa sürede ülkenin önde gelen eğitim kurumlarından biri oldu. Uluslararası Bilim Olimpiyatları’nda Türkiye’yi yıllar boyu başarıyla temsil eden Yamanlar Koleji, bu yarışmalarda ülkeye yüzlerce madalya kazandırdı. Dünyanın dört bir yanına yayılmış başarılı mezunlarıyla dikkat çeken Yamanlar, bu mezunların başarı hikayeleriyle parmak ısırtıyor. 45 ülkede temsilciği bulunan Yamanlar Koleji, dört farklı kıtada Pilav Günü düzenliyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.