Türk Dostluk Grubu Eşbaşkanı Foxx’tan teröre karşı işbirliği önerisi

Türk Dostluk Grubu Eşbaşkanı Foxx’tan teröre karşı işbirliği önerisi

Cumhuriyetçi Parti’nin önde gelen isimlerinden olan North Carolina milletvekili ve Kongre’deki Türkiye-ABD Dostluk Grubu Eşbaşkanı Virginia Foxx, Türkiye ile Amerika’nın teröre karşı daha etkili bir işbirliği yapması gerektiğini söyledi.

Ankara’da geçtiğimiz hafta ABD Büyükelçiliği’ne yapılan intihar saldırısından sonra kendisini ziyaret eden Türklere konuşan Foxx, Türk-Amerikan ilişkilerinde teröre karşı işbirliğinin önemine dikkat çekti. Foxx, benzeri olayların yaşanmaması için iki ülkenin daha etkin bir işbirliği yapması gerektiğini söyledi. Foxx ayrıca terör saldırısından dolayı duyduğu üzüntüyü de dile getirdi.

Ermeni soykırımı iddialarına karşı Türk toplumuna birlik çağrısı yapan Foxx, ‘‘Kendi bölgenizdeki temsilciler ile sürekli görüşme içinde olun. Mektuplarınızı da el yazısı ile yazarak yollayın’’ tavsiyelerinde bulundu.

Foxx’u ziyaret eden Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu (TADF) Başkanı Ali Çınar, milletvekilini Mayıs ayında yapılacak olan ‘Grand Central ile Türk Günü Yürüyüşü’ne davet etti.

 

  Preferences § 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0 – = Backspace   Tab q w e r t y u i o p [ ]   Return     capslock a s d f g h j k l ; ‘   shift ` z x c v b n m , . / shift     English     Deutsch   Español   Français   Italiano   Português   Русский   alt alt     Preferences

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.