TABID’in ‘Yeni Ticaret Seminerleri’ başladı

TABID’in ‘Yeni Ticaret Seminerleri’ başladı

Türkiye Amerika Ticari İlerleme ve Gelişme Konseyi (TABID) tarafından “Yeni Ticaret Seminerleri” başlığıyla organize edilen programların ilki derneğin Manhattan’daki ofisinde gerçekleşti. ABD vergi sisteminin konuşulduğu ilk programa alanında uzman kişiler konuşmacı olarak katıldı.

Program konuşmacılarından Vergi Danışmanı Colin Mitchell, sözlerine ülkede yaşayan her bireyin o ülkenin vergi sistemi hakkında yeterli bilgi sahibi olmasının önemine değinerek başladı. ABD vergi sistemi hakkında hazırladığı sunumu konuklarla paylaşan Mitchell, özellikle bir sektörde yatırım yapma kararı alınmadan önce o sektörün vergi oranı ve yapısının iyi araştırılması gerektiğini vurguladı.

Bir diğer konuşmacı ABD Gelir Dairesi (IRS) Uzmanı Brenda Luke ise şirket kurma ve işletme sürecinde mükelleflerin vergi ödemelerini nasıl yapacağı hakkında bilgi verdi. Maalesef halen birçok vatandaşın federal vergi sistemi hakkında yeterli bilgiye sahip olmadığını ifade eden Luke, katılımcılardan vergi mükellefiyeti hakkında her türlü bilgiye ulaşabilecekleri IRS’ye ait internet sitesinde ziyaret etmelerini talep etti.

Birbirinden farklı konuların konuşulacağı ve 10 hafta sürecek seminerler dizisinin önümüzdeki haftaki konusu web stratejisi ve internet pazarlamacılığı hakkında olacak.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.