Syracuse Türk Kültür Merkezi’nden Amerikalı komşularına bayram kurabiyesi

Syracuse Türk Kültür Merkezi’nden Amerikalı komşularına bayram kurabiyesi

Syracuse Türk Kültür Merkezi üyeleri (Syracuse Turkish Cultural Center) tatil sezonunda 360 Amerikalı aile için Türk kurabiyesi hazırladı.


Amerika’da Noel, Hanukkah, Kwanzaa ve diğer tatilleri barındıran bir festival dönemi olarak kutlanan Aralık ayı, adeta bir hediyeleşme mevsimi olarak geçiyor. Syracuse Türk Kültür Merkezi üyeleri de bu tatil sezonunda Amerikalı komşularını ve dostlarını unutmadı ve hazırladıkları kurabiyeleri 360 aile ile paylaştı. Kapısı çalınan aileler de kültür merkezi temsilcilerine hazırladıkları Noel kartları ile teşekkür etti.

 

Bu yıl ilk kez böyle bir organizasyon gerçekleştiren kültür merkezi üyeleri, tahmin edemedikleri bir memnuniyetle karşılaştı. Bazı üyeler, çocuklarının da hediyeleşmenin önemini anlaması için, yaptıkları lezzetli kurabiyeleri çocuklarının eliyle okuldaki öğretmenlerine ve arkadaşlarına ulaştırdı.


Yüzlere tebessüm, dillere iltifat şeklinde yansıyan memnuniyetler, Türk kültür merkezi üyeleri için de tarif edilmez bir tecrübeye dönüşürken, yetkililer önümüzdeki yıl hediye verdikleri aile sayısını binlere ulaştırmak istediklerini ifade etti.

 

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.