Niagara Vakfı Barış ve Diyalog ödülleri sahiplerini buldu

Niagara Vakfı Barış ve Diyalog ödülleri sahiplerini buldu

Missouri eyaletinin St Louis şehrinde faaliyet gösteren Niagara Vakfı, 2013 Barış ve Diyalog ödüllerini düzenlenen törenle verdi.


01niagara1Missouri Eyaletinde ilk defa düzenlenen ödül törenine siyaset, üniversite, medya ve sanat dünyasından tanınmış isimler katıldı. Sunuculuğunu şehrin tanınmış simalarından biri olan Kacie Triplett’in yaptığı törende ödüller topluma hizmet, medya ve liderlik dallarında verildi.


Programın acılış konusması, saygın kisiliği ile farklı kesimden insanların takdirini kazanmış emekli Federal Milletvekili Russ Carnahan tarafından yapıldı. Russ Carnahan konuşmasında Niagara Vakfı’nın çalışmalarıyla dünyada şefkat, saygı, karşılıklı anlayış gibi insani değerlere önem verdiklerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.


Gecenin “Topluma Hizmet Ödülü” Missouri eyaletindeki göçmenlere yardım eden bir kuruluşun başkanı olan ve 2012 yılında St Louis’in en etkili 50 ismi arasinda bulunan Anna Crosslin’e verildi. Anna Crosslin konusmasında Niagara Vakfı’na toplumun farklı kesimlerine hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.


01niagara2St Louis Amerikan Gazetesi sahibi Donald Suggs’a, Niagara Medya Ödülü’nü Harris-Stowe Devlet Üniversitesi’nin Onursal Başkanı Dr. Henry Givens takdim etti.

Niagara Liderlik Ödülü ise 1 milyonu aşkın nüfusuyla Amerika’nın en büyük idari bölgesi olan St Louis İdari Bölgesi Başkanı Charlie Dooley’e verildi. Charlie Dooley’e ödülü 10 bin ila  12 bin göçmene sağlık hizmeti veren “Casa De Salud” kurumunun başkanı ve New Space şirketinin sahibi Bob Fox tarafindan takdim edildi.


Gece, Niagara Vakfı Missouri temsilcisi Ali Durhan’ın tüm konuklara teşekkürleri ve aldıkları ödülleri, yaptiklari hizmetlerle hak eden ve herkese ilham kaynağı olan ödül sahiplerine, tüm St Louis toplumu adına takdirlerini sunmasıyla son buldu.

 

 

 

 

01niagara

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.