Long Island’da mezuniyet coşkusu

Long Island’da mezuniyet coşkusu

Türk Kültür Merkezi Long Island 2014-2015 haftasonu okulu mezuniyet programı büyük bir coşkuyla Ronkonkoma Kültür Merkezi’nde kutlandı.

Okul öğrencilerinin, özellikle anne – babalarına sergilemek için bütün bir yıl boyunca hazırlamış oldukları tiyatro ve şiir gösterileri velileri duygulandırırken, söylenen şarkılarda zihinlerde unutulmaz izler bıraktı.

Öğrencilerin yıl boyu yoğun bir tempoyla göstermiş olduğu başarılı Kur’an ve kitap okuma çalışmalarının meyvelerini sundukları programdaki performanslar veliler tarafından büyük takdir topladı.

Programda söz alan Türk Kültür Merkezleri Başkanı Sayın Sadri Altınok, ’’ Yıl boyunca iki farklı lokasyonda gerçekleştirilen okul faaliyetlerinin, güzel kültürümüzün kendi çocuklarımıza öğretilmesinde başarıya ulaştığını bugün müşehade ediyoruz. Bu başarıda emeği geçen tüm öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum. Bu çocuklar bizlerin gelecek nesilleri olmasından dolayı düzgün bir eğitim ve öğretim anlayışının sergilenmesi çok önemli ve ben bugün burada bunun başarılmış olduğunu görüyorum’’ dedi.

Ardından sahneye davet edilen öğretmenlere plaketleri takdim edildi. Program, yıl boyunca başarılı performans sergileyen öğrencilere verilen hediyeler ve sertifikalarla son buldu.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.