İş dünyası CATA yemeğinde bir araya geldi

İş dünyası CATA yemeğinde bir araya geldi

California Türk Amerikan Ticaret Odası’nın (CATA Chamber)’ın düzenlediği “Las Vegas Network Yemeği”nde çok sayıda yatırımcı bir araya gelme fırsatı buldu.

ABD’nin en büyük fuarlardan biri olan CES 2016 Tüketici Elektroniği Fuarı’na denk gelen yemekte Türkiye’den, Uzak Doğu’dan, Güney Amerika ve ABD’nin farklı yerlerinden 50’den fazla iş adamı katıldı. CATA Chamber Başkanı Remzi Öten’in yaptığı açılış konuşmasında ticaret odası olarak yaptıkları hizmetleri anlattı. Başkan Öten, amaçlarının işadamlarını bir araya getirerek bağlantı kurmalarına yardımcı olmak istediklerini ifade etti.

Katılımcılar, sektörleri hakkında bilgilendirme yaptı. İkili görüşmelerde yatırımcılar CES 2016 fuarında edindikleri birikimleri birbirleri ile paylaşma fırsatı buldu.

Davetlilerden Mikail Kocak , bir yıl önce kendisine sunulan 10 bin dolarlık bir projeyi eksik bilgilendirmeden dolayı geri çevirdiğini, ancak aynı projenin 130 milyon dolara satışa çıktığını anlatması dikkat çekti. Söz konusu projenin ‘tüm dünyadaki müzik şovları’nın bir yazılımla canlı seyredilmesini sağlayan bir uygulama olduğu ifade edildi.

İşadamları yemek sonrası, dünyanın birçok farklı bölgesinde üretilen bütün ürünlerin sunum ve pazarı için en uygun yerin ABD’de düzenlenen fuarlar olduğunu dile getirdi. Yatırımcılar, iş dünyasındaki yeni yatırım fırsatların önemine dikkat çekti.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.