Helping Hands, Sandy yardımlarına devam ediyor

Helping Hands, Sandy yardımlarına devam ediyor

Karayip – Amerikan İş Adamları Derneği (CACCI)’nin Brooklyn’de Sandy mağdurları için yapmış olduğu kahvaltılı yardım organizasyonuna Helping Hands Relief Foundation’da katkıda bulundu.

Bölge’de faaliyet gösteren birçok derneğin iştirak ettiği programda Helping Hands yöneticileri 150 adet battaniye ve 100 koli temizlik malzemesi yardımı yaptı.

Programda konuşma yapan Brooklyn Belediye Başkanı Marty Markowitz, Sandy’nin etkisinin henüz bitmediğini ve hala birçok insanın yardıma muhtaç durumda olduğunu belirtti. Makowitz, Karayipli iş adamlarının yanı sıra Helping Hands’e ve Türk toplumuna yapılan yardımlardan dolayı teşekkür ettiğini söyledi.


Brooklyn Belediyesi olarak kendilerinin de Sandy mağdurları için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Markowitz, “Mağdurlara düşük faizle borç vermek üzere 2 milyon dolarlık bir fon ayırdık. Bunun büyük bir rakam olmadığını biliyoruz. Elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Helping Hands daha önce de Kimse Yok Mu Derneği ve Türk Kültür Merkezi (TCC) ile birlikte birçok kez kasırgadan mağdur olan vatandaşlara yardımda bulunmuştu.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.