Hawaii Eyalet Meclisi’nde dostluk resepsiyonu

Hawaii Eyalet Meclisi’nde dostluk resepsiyonu

Batı Amerika Türki Konseyi (West America Turkic Council, WATC) tarafından Honolulu’da düzenlenen Türki-Amerikan dostluk resepsiyonuna eyaletin önde gelen isimlerini bir araya getirdi.

Hawaii Eyalet Meclisi’nde düzenlenen ‘Turki-Amerikan Dostluk Resepsiyonu’na eyelet senatörleri ve milletvekillerinin yanı sıra kurumların üst düzey yöneticileri ve meclis çalışanları da iştirak etti.

Batı Amerika Türki Konseyi (WATC) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen resepsiyonda, katılımcılara isimlerinin yazılı olduğu kaligrafiler ve Türk kahvesi de ikram edildi.

Misafirlerden bazıları isimlerinin yazılı olduğu kaligrafilerle fotoğraf çektirirken, birçok katılımcı ikram edilen sarmaların tarifini sordu.

Yapılan çekilişte el yapımı çinileri kazanalar mutluluklarını ifade ederken, WATC’nin kültürlerin birbirini tanımasına yaptığı katkıdan övgüyle bahsettiler.

Dostluk resepsiyonunun ev sahipliğini Senator Kalani English üstlenirken, Senato Başkanı Ronald Kouchi düzenlenen programdan duyduğu memnuniyeti yaptığı konuşmada ifade etti.

Programda en ilginç an ise milletvekili Tom Brower’in kahveci tepsisiyle kahve ikram etmesi oldu.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.