Greater Milwaukee Foundation Başkanı Niagara Vakfı’nda konuştu

Greater Milwaukee Foundation Başkanı Niagara Vakfı’nda konuştu

Milwaukee’de bulunan Niagara Foundation’ın aylık düzenlediği konuşmacı serisinde bu ay misafiri, Milwaukee’nin en eski vakıflarından ve Amerika’nın en büyük 30 community vakfından biri olan “Greater Milwaukee Foundation”ın başkanı Ellen Gilligan’dı.

Özel davetlilerin katıldığı luncheon programında, dinleyiciler arasında yerel milletvekilleri, değişik vakıfların CEO ve başkanları, üniversite mütevelli heyet ve yargı mensupları vardı. Öğle yemeğiyle başlayan program, Ellen Gilligan’ın sunumuyla devam etti ve soru cevap kısmı ile son buldu.

Gilligan, özellikle kurumlarının “racial disparity” yani ırk ayrımcılıklarına karşı yaptığı mücadele ve projeleri anlattı.

Yıllık 50 milyon dolara yakin proje dağıtan bu vakfın başarı hikayelerini ve toplumda nasıl değişikliklere yardımcı olduklarını örnekleriyle anlattı.

Dinleyicilerle birlikte Milwaukee’deki vakıfların daha iyi nasıl verimli hale getirilmesini ve bunlarla alakalı çıkarılması gereken yasalarla alakalı da görüş alışverişlerinde bulunuldu.

Niagara Vakfı’nın misyonunun da önemine değinen Ellen Gilligan, Niagara Vakfı’nın böyle platformlar oluşturup değişik kurumlardaki insanların fikir alış verişlerinde bulunma imkanını sağlamasının çok değerli olduğundan bahsetti.

Konuşma sonunda Ellen Gilligan’a günü hatırlatacak küçük bir hediye takdim edildi.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.