Gönüller bu kez Atlanta’da birleşti

Gönüller bu kez Atlanta’da birleşti

Yapımcılığını Ser Film’in üstlendiği ‘Birleşen Gönüller’ filmi, cuma günü Atlanta şehrinde gösterime girdi.

Büyük ilgi gören film duygulu anlara sahne oldu. Seyircilerden 80 yaşındaki Ahıska Türk’lerinden Yıldız Bezginov film sonrası bu filmin kendi hayatlarını anlattığını belirtirken gözyaşları içinde “Allah bu filmi yapanlardan, oynayanlardan, getirenlerden bizi buraya getirenlerden bin kere razı olsun, bu film bizim hayatımızı anlatmış yoksa ben 80 yaşındayım burda ne işim olur ama ben hayatımı gördüm bu filmde. Benim de babamı, amcamı bütün akrabalarımızı, komşularımızdaki erkekleri böyle bir gün kamyonlara doldurdular götürdüler, analarımız, yengelerimiz yıllarca bekledi beylerini, ne babam ne de amcam geldi geri. 3 günlük gelinler kaldı geride. Bizi trenlere doldurdular, günlerce haftalarca aç susuz, soğukta gittik, nereye gittiğimizi bile bilmiyorduk, hastalıktan soğuktan ölenler oluyordu trenden atıyorduk. Çok acılar çektik.” cümleleriyle duygularını ifade etti.

Başrollerini Hande Soral ve Serkan Şenalp’in paylaştığı film, konusu yanında özellikle Hollywood stüdyolarında çekilen tarihi bölümleriyle gündeme gelmişti. Gerçek bir hikâyeden yola çıkarak hazırlanan film Türkiye’de 1,5 milyonu aşkın izleyiciyle buluşmuştu. Avrupa ve Uzak Doğu’da da gösterime giren film, şu ana kadar Amerika’nın birçok eyaletinde ingilizce alt yazı ile seyircileriyle buluştu. Filmin Amerika’daki gösterimi 25 Ocak’ta California’da başlamıştı.

Dağıtımını Los Angeles merkezli bir şirketin yaptığı film 2 gün boyunca Aurora Cineplex sinemasında seyirciyle buluşacak.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.