Dr. Oz Show’a Long Island’lı misafirler

Dr. Oz Show’a Long Island’lı misafirler

Türk Kültür Merkezi Long Island gönüllüleri ve Brooklyn Amity School’un öğrencileri Dr. Mehmet Öz’ün TV programına katıldı.

ABC stüdyolarında gerçekleştirilen program çekimlerine VIP misafir olarak davet edilen katılımcılar unutulmaz anlar yaşadılar.

Dr OzProgram içerisinde ve program sonunda Dr. Öz ile tanışma, resim çektirme imkanı bulan öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okunmaktaydı. Gayet mütevazi kişiliği ile hiçbir hayranının isteğini geri çevirmeyen Dr. Öz, kendi programında Türk toplumunu ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Kendisine verilen hediyeyi de çok beğenen ünlü sağlıkçı, “Bu hediyeyi evimde çok nadide bir eser gibi saklayacağım, çünkü kendi insanımı bana hatırlatıyor” dedi.

Türk Kültür Merkezi ile beraber Türk toplumunu istenildiği zaman programına katılmasından memnuniyet duyacağını belirten Öz, bu birlikteliğin devamının kendisini de mutlu edeceğini dile getirdi.

Program sonunda Türk Kültür Merkezleri Başkanı Sadri Altınok da Dr. Öz’ü başarılarından dolayı tebrik etti ve kendisi ile gurur duyduklarını dile getirdi.

Brooklyn Amity School müdürü Elyasa Jashar da programa katılmaktan duydukları memnuniyeti belirtti. Amity School olarak, öğrencilere her zaman ufuk açıcı ve başarıya odaklı projeler sunduklarını dile getiren Jashar, ” Amerikanın en ünlü sağlıkçısı ile öğrencilerimizi buluşturmak, onlar için iyi bir örnek teşkil edecektir. Bu gibi buluşmalar ileride de devam edecektir ve Amity School başarılarına yenilerini ekleyecektir” dedi.

Toplu fotoğraf çekimi ve verilen hediyelerle son bulan program, katılımcılar adına güzel bir anı oldu.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.