Daimi Temsilciliği BM çalışanlarına yemek verdi

Daimi Temsilciliği BM çalışanlarına yemek verdi

Birleşmiş Millertler Nezdinde Türkiye Daimi Temsilciliği, Birleşmiş Milletlerde görevli Türkler onuruna bir akşam yemeği verdi. Türkevinde verilen yemeğe eşleriyle birlikte yüze yakın BM çalışanları Türk katıldı.  

 

Davetlilere yönelik yaptığı hoşgeldin konuşmasında BM Nezdinde Türkiye Daimi Temsilcisi Halit Çevik, BM içinde çalışan Türkleri böyle sosyal bir ortamda bir araya getirerek birbirleri ile tanışmalarını ve kendi aralarında bir dayanışma içinde olmalarını amaçladıklarını belirtti.

Türkiye’nin BM’e yaptığı yıllık katkı payı ile kıyaslandığında BM’de Türk çalışan oranının oldukça düşük olduğunu hatırlatan Daimi Temsilci Çevik, bu konuda BM’deki Türk çalışanlarının daha duyarlı olması gerektiğini hatırlattı ve oluşturulabilecek ortak bir sinerji için Daimi Temsilcilik olarak her türlü yardıma hazır olduklarını sözlerine ekledi. Birleşmiş Milletler bünyesindeki aktif olarak çalışan ve de emekli olmuş en üst düzeyden en alt düzeye kadar her kesimden Türk çalışanı davetlinin katıldığı gecede, daha sonra konuklara Türk yemekleri ikram edildi.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.