Connecticut, 3. Dostluk Yemeği’ne hazırlanıyor

Connecticut, 3. Dostluk Yemeği’ne hazırlanıyor

Peace Islands Institute (Barış Adacıkları Enstitüsü), Connecticut eyaletindeki üçüncü ‘Dostluk Yemeği ve Ödül Töreni’ni düzenlemeye hazırlanıyor. Yemeğe Connecticut valisi Dannel P. Malloy’ın yanı sıra çok sayıda eyalet senatör ve milletvekilinin katılımı bekleniyor. Gecenin ana konuşmacısı Fox TV haber spikeri Al Terzi olacak.


Geçtiğimiz yıl organize edilen yemekte vali Malloy ve Senatör Chris Murphy’nin yanı sıra çok sayıda akademisyen, polis ve itfaiye şefleri ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri yer almıştı.


Barış Adacıkları Enstitüsü Connecticut şubesi direktörü Mehmet Erdoğdu, düzenlenecek olan yemekte “Medyanın barış inşasındaki rolü” konusunun işleneceğini söyledi. Gecenin ana konuşmasını ‘Connecticut’taki habercilerin piri’ olarak bilinen Fox CT haber sunucusu Al Terzi’nin yapacağını belirten Erdoğdu, program vesilesiyle medyanın barış ve hoşgörü adına topluma neler kazandırabileceğini vurgulamak istediklerini ifade etti.


Yemek, 28 Şubat 2013 tarihinde başkent Hartford’ta bulunan Marriott Downtown Oteli’nde gerçekleştirilecek.
  Preferences   Preferences   Preferences § 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0 – = Backspace   Tab q w e r t y u i o p [ ]   Return     capslock a s d f g h j k l ; ‘   shift ` z x c v b n m , . / shift     English     Deutsch   Español   Français   Italiano   Português   Русский   alt alt     Preferences

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.