CATA Chamber’dan markalaşma, güvenilir ve zengin olma sanatı semineri

CATA Chamber’dan markalaşma, güvenilir ve zengin olma sanatı semineri

Orange County’dek Irvine Civic Center önceki akşam yoğun katılımlı bir seminere ev sahipliği yaptı.

California Türk Amerikan Ticaret Odası’nın (CATA Chamber) organize ettiği seminerin başlığı “Milyon Dolarlık Kişisel Markalaşma, Güvenilir ve Zengin Olma Sanatı” idi. Böylesine dikkat çekici bir başlığı olan seminer Coca Cola’nın pazarlama müdürlüğünü yapmış, Fortune 500’de teknoloji sektöründeki ilk kadın pazarlamacı seçilen Nance Rosen, tarafından verildi.

Nance RosenTıbbi Pazarlama Derneği’nin eski başkanı ve ünlü isimlerin konuşmacı olarak çağrıldığı “International Business of Public Radio” programının ve “NightCap TV” programlarının konuğu da olan Rosen,  halen “Pegasus Media World: The Success Press”in yönetici editörlüğünü ve iki ayrı şirketin de CEO’luğunu yapmakta.

Onca yoğunluğu ile beraber UCLA’da hocalık görevini de sürdüren Nance Rosen; CNBC tarafında “Top Job Coach” seçildi. 400 den fazla köşe yazısı bulunan Rosen’in yayınladığı blog yazılarını 4,5 milyondan fazla kişi takip etmekte.

Rosen semineri iki bölümde sunarken önceliği, “Bireysel girişimci ve küçük şirket sahiplerinin  müşterilerini nasıl çekecekleri ve kariyerini geliştirmek isteyenlerin bunu nasıl gerçekleştirecekleri” konusuna verdi.

Nance Rosen 3Konu üzerine bilgisi ve dinleyicileri saran heyecanıyla Nance Rosen hedeflenen noktalara ulaşma konusunda kişisel zeka, iyi yapılandırılacak tekrarlanabilirlik ve kuvvetli bir çevre için sosyal medyanın önemine vurgu yaptı.

Seminerin en çok dikkat çeken cümlesi ise, “Bütün büyük markaların bildiği şeyi öğrenin: Her gün ne istediğinizi almak için fırsatınız var ama gerçekten ne istediğinizi” oldu.

Seminerin ikinci bölümünde Rosen katılımcılardan gelen soruları cevapladı.

Program sonunda Cata Chamber Başkan yardımcısı Farah Özkan  tarafından kendisine takdim edilen el sanatı hediyeyi alan Nance Rosen; Wall Street ve BusinessWeek de liste başı olan, Amazon’da çok satan kitaplar listelerinde yer alan “Speak Up & Succeed: How to get everything you want in meetings, presentations and conversations and the library of success“ adlı kitabı  ile yeni çıkan “Million Dollar Personal Branding Guide: How to Avoid the 10 Killer Mistakes and Live the Life of a Million Dollar Personal Brand” adlı kitaplarını imzaladı.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.