Atlanta’da çocuklar Kur’an-ı Kerim okuyarak yarıştı

Atlanta’da çocuklar Kur’an-ı Kerim okuyarak yarıştı

Atlanta’da,  Southeast Islamic Community Center (SICC) tarafından Kur’an-ı Kerim okuma yarışması yapıldı. Yarışma sonrası dereceye giren öğrencilere ödüller verildi.

 

İstanbul Kültür Merkezinde yapılan ‘Haftasonu Okulu’ ve okul sonrası eğitim programlarına katılan öğrenciler arasında gerçekleşen yarışmaya farklı eyaletlerden toplam  14  öğrenci katıldı.

Florida, Tennessee, Alabama, South Carolina ve Georgia’ dan 7’si kız olmak üzere toplam 14 öğrencinin katıldığı yarışmanın juri üyeliğini, erkeklerde Atlanta’ nın tanınmış doktorlarından Dr. Munir Kashlan, Dr. Mohammad Hamkii ve Boşnak Camii İmam Hatibi Ramız Efendija Dedic, bayanlarda ise, İlahiyatçı Zehra Şener ve Sümeyra Kaptan yaptı.

IMG_8298

Çocuklar, ezber ve yüzünden okuma kategorilerinde yarıştı. Yarışma sonunda  Hüseyin Çokavcı birinci, Sümeyye Erdem ikinci, Zeynep özdemir üçüncü, Ahmet Ulukaya dörtüncü, Zehra Özdemir ise beşinci oldu. Yapılan ödül töreninde sertifikalar ve para ödülleri sahiplerine teslim edildi. Dr. Kashlan’ın yaptığı  kapanış konuşmasının ardından programa katılan ailelere ve çocuklara ikramlar sunuldu.

 

 

 

IMG_8331

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.