Amerika Türk İslam Ülkü Ocakları kuruluşunun 20.yılını kutladı

Amerika Türk İslam Ülkü Ocakları kuruluşunun 20.yılını kutladı

Amerika’daki Türk vatandaşlar, New Jersey’nin Paterson şehrinde bulunan Akba Hall’da bir araya gelerek, Amerika Türk İslam Ülkü Ocakları kuruluşunun 20.yılını sanatçı Kaya Kuzucu’nun türküleri ile kutladı.

Gecede bir konuşma yapan Amerika Türk İslam Ülkü Ocakları Başkanı Adil Yiğiter, “Kuruluşumuzdan bu yana bize her zaman destek veren üyelerimize saygılarımızı ve sevgilerimizi iletiyoruz. Vatandan binlerce kilometre uzaklıkta, her türlü değeri korumak, yaşatmak  ve hatta geliştirerek yeni nesillere aktarmak isteyen soydaşlarımıza hizmet etmeyi amaç edinen kurumuz, bir kişiyi dahi mutlu etmenin onur ve gururu ile yoluna devam etmektedir.” şeklinde konuştu.

Etkinliğe katılan Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu (TADF) Başkanı Ali Çınar ise, 20 yıldır Amerika’da hizmet veren ülkü ocaklarının çalışmalarını takip ettiklerini, bunda emeği geçen herkesi tebrik ettiğini söyledi. Yapılan konuşmalardan sonra, misafir sanatçı Kaya Kuzucu sahne aldı. Kuzucu, birbirinden güzel türkülerle davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

 

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.