Starbucks fırın açarak ürün yelpazesini genişletiyor

Starbucks fırın açarak ürün yelpazesini genişletiyor

Dünyanın en büyük kahve zincirlerinden Starbucks, bazı dükkanlarında fırın açarak yeni bir yatırım alanına girdi.

Starbucks yaptığı açıklamada, İtalyan fırın ve lokanta şirketi Princi ile anlaştıklarını duyurdu. Kahve zinciri yeni anlaşmaya göre bazı şehirlerde bulunan dükkanlarında fırın açarak, ürün yelpazesini genişletecek.

1986’de İtalya’da açılan Princi Rocco tarafından kurulan şirket müşterilerine her türlü sıcak unlu ürünü servis ediyor. Milan ve Londra’da toplam 5 dükkana sahip olan Princi, Starbucks ile birlikte yatırımlarını artıracak.

Princi, Amerikan şirketine özel sıcak ürünler üreterek müşterilere servisleyecek.

Kuruluş, Şangay ve New York’ta 2017’de yeni dükkanlar açmayı planlıyor. Starbucks Başkanı ve CEO’su Howard Schultz 45 yıldır dükkanlarında herhangi bir ürün pişirmediklerini, Princi ile yapılan anlaşma sonrasında bunun değişeceğini söyledi. Schultz, Rocco ve ekibinin el yapımı ürünleri konusunda bir ‘tutkuya’ sahip olduklarını belirterek bu yeni anlaşmadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kahvelerinin yanında yeni ürünlerin sunulmasının önemine dikkat çeken Starbucks CEO’su, “Princi’nin günün her öğününü servis edebilecek olması beni heyecanlandırıyor” dedi.

Starbucks ile yapılan anlaşmadan memnuniyet duyduğunu ifade eden Princi Şirketi Kurucusu ve CEO’su Princi Rocco, İtalya’ya has ürünleri yurt dışında tanıtmanın gençlik hayalleri arasında olduğunu söyledi.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.