Skoda modellerine takas fırsatı

Skoda modellerine takas fırsatı

Tüm modellerine dizel otomatik seçenekleri sunan Çek otomobil markası Skoda, kasıma özel kampanya kapsamında tüm popüler modellerinde 1.500 liralık indirim imkanı sunuyor.

 Kampanya Yeni Superb’in 1,6 litrelik TDI DSG Prestij versiyonu dışında kalan Fabia, Yeti, Rapid Sedan, Rapid Spaceback, Octavia ve Superb’in tüm modelleri için geçerli olacak.

Yüzde 25 kış lastiği indirimi

Mercedes-Benz sahiplerine  31 Aralık 2015 tarihine kadar araç lastiklerini yetkili servislerinde Pirelli veya Continental marka kış lastikleri ile değiştirirse seçili ebatlara özel yüzde 25 indirim veriliyor. Marka, otomobil müşterilerine de zorunlu periyodik araç muayenesinden önce Mercedes-Benz yetkili servislerinde ücretsiz ön kontrol fırsatı sunuyor.

50. yıla özel kampanya

Ford Otosan, Transit’in hattan inişinin 50. yılına özel sunulan 25 bin lira için 0 faizli 25 ay taksit kampanyasına kasımda da devam ediyor. Ranger’da ise 20 bin lira kredi desteği, 20 ay taksit ve 0 faiz ile sunuluyor. Ayrıca 2 bin liralık takas kampanyasına ek, Transit minibüs için 239 liradan başlayan fiyatlarla servis kampanyası düzenliyor.

Peugeot, helikopter tasarladı

Airbus Helicopters, 8–12 Kasım’da gerçekleşen ‘Dubai Airshow’ fuarında ilk sivil helikopteri H160 modelini tanıttı. Modelin dış tasarımı ilk aşamada Peugeot Design Lab’in ekibi tarafından yapıldı. Ardından Airbus Helicopters’in tasarım ekibi tarafından tamamlandı. Birçok sektöre hizmet etmesi beklenen helikopter 2016’da satışa sunulacak.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.