CVS’den bedava alışveriş nasıl yapılır?

CVS’den bedava alışveriş nasıl yapılır?

Amerika’da Walgreens eczanelerinden sonra ikinci büyük eczaneler zinciridir CVS.

İlaç ve medical ürünler haricinde kozmetik ve her türlü ev ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz ancak diğer marketlere nazaran etiket fiyatları daha pahalı olan mağazadır. Ancak yaptıkları haftalık indirimlerinin üzerine bir de kupon kullandığınızda istediğiniz ürünleri hiçbir yerde bulamayacağınız fiyatlara alabilmek mümkündür. Bu yüzden CVS Amerika’daki kupon kullanıcılarının en favori mağazalarının başında gelir.

İhtiyaçlarınızı düşük maliyetle karşılamak istiyorsanız ve vaktiniz varsa yapılması ve akılda tutulması gerekenler şunlardır;

1-Kasiyerden tamamen ücretsiz olan “CVS extra care” kartı almaktır. Bununla yaptığınız her alışverişte hesabınızda puan paralar birikir ve bir sonraki alışverişinizde ne alırsanız alın bu parayı kullanabilirsiniz.

2-Mağazaya her girdiğinizde elinizdeki CVS extra care kartınızı kupon makinasına okutursanız size o haftanın kuponlarını verecektir. Hatta bu makina çoğu zaman kartınızı 2 kez okutmanıza izin verir ve iki kez aynı kuponu verir.

3- CVS’in o haftaki indirimlerini gösteren broşürünü hemen kapının girişinden alın.

4- Örneğin; Bir ürünün fiyat etiketinde “10 dolar harcarsanız $5 extra care bucks” ibaresi varsa, CVS kartınızı okuttuğunuz zaman aldığınız kuponu, hatta üzerine Pazar gazetesinden veya www.coupons.com (bir bilgisayardan aynı kupondan 2 adet print edebilirsiniz) gibi online herhangi bir siteden indirdiğiniz kuponu kullandığınız takdirde, ürünleri bedavaya almış, üzerine bir sonraki alışverişinizde kullanmak üzere birkaç dolar kazanmış olursunuz. CVS kuponunun 30 gün içinde kullanım süresi bittiğini unutmayın.

5-Eğer bir üründe o hafta bir alana bir bedava kampanyası varsa ve elinizde 2 kupon bulunuyorsa, ürünün birini bedava aldığınız halde iki kuponu birden kullanabileceğinizi unutmayın.

6-Eğer mağazanın yaptığı bir alana bir bedava kampanyası olan ürün için elinizde bir alana bir bedava kuponu da varsa, iki ürünü de bedavaya alacağınızı unutmayın ve bunun sadece CVS için geçerli olacağını da aklınızda bulundurun.

7-Mağazanın içinde de her bölümde ayrı kuponlar bulabilirsiniz. Hatta kuponları (üretici firma kuponu veya CVS kuponu) bitirmeye çalıştıkları indirimli (clearance) ürünlerde de kullanabilirsiniz.

8-Eğer CVS’in yeni müşterisi iseniz bütün bu kuponları kullanmak ve ürün aldığınız halde üzerine para kazanmak istiyorsanız, öncelikle sadece tek bir ürün alın. Zamanla sistemi daha iyi anlayacak ve evinizin ihtiyaçlarını inanılmaz fiyatlara karşılamış olacaksınız.

9-CVS kartınızı doğum gününüzde okutursanız size özel kuponlar alırsınız.

10-E-mail adresinizle kayıt olursanız, ayın belli dönemlerinde bir veya birkaç kez yüzdelik indirimlerin ya da fiyat indirimlerinin olduğu ekstra kuponlar gönderirler.

11-Şanslıysanız alışverişinizin sonunda fişinizin ardında da kupon gelebilir.

12- Kazandığınız puanlarınızı (extrabucks) yine extrabucks veren başka bir ürün alarak kullanırsanız, paranızı ve kuponlarınızı akıllıca kullanmış olursunuz. Böylece cebinizden fazla para çıkmamış olur.Ancak puanlarınızı, puan vermeyen bir üründe kullanırsanız, CVS’e kazandırmış olursunuz.

13-O hafta almak istediğiniz bir ürün çabucak tükendi ve raflarda kalmadıysa kasadan “rain check” alabilirsiniz. Rain check’in anlamı ürün mağazaya geldiğinde, aynı kampanyadan istediğin zaman faydalanabilmeniz demektir.

“Rain check” fırsatı haftalık indirim uygulayan tüm mağazalarda geçerlidir. Süresi 1 aydır. Bir ay içinde kullanılmazsa iptal olur. CVS’de ise bu çeklerin son kullanma tarihi yoktur. İster üç sene sonra, isterseniz bir ay sonra kullanabilirsiniz. Bir de bu çekleri CVS’in herhangi bir mağazasında kullanabilirsiniz.

14- Ayrıca CVS’in kendi web sitesinde http://www.coupons.com/coupons/?pid=14415&nid=10&zid=oj97 arama kısmında “coupon” yazarak CVS logolu olan kuponları elinizdeki üretici firma kuponları ile birleştirerek daha çok indirim şansı yakalayabilirsiniz.

15-Telefonuna CVS uygulamasını indirene 3 dolarlık hediye kuponu verir.

CVS inidirimlerini yakalayabilmek için http://www.iheartCVS.com/?m=1 sitesi takip edilebilir.

CVS’in kupon kurallarıyla ilgili daha ayrıntılı bilgi için; http://www.iheartCVS.com/2011/09/official-CVS-coupon-policy.html?m=1 adresine bakabilirsiniz.

Amerika’daki kuponseverlerin temizlik malzemelerini kağıt havlu ve çeşitlerini ve bebek bezlerini CVS’ten bedavaya aldıklarını ve bu işi öğrendikten sonra bunlara hiç para vermeyeceğinizi garanti ettiklerini unutmayın.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.