Boyner Holding’in 25 milyon TL’lik icadı

Boyner Holding’in 25 milyon TL’lik icadı

Boyner Grup, Türkiye’nin inovasyonu olan ve dünyada henüz benzeri bulunmayan Hopi ile müşterilerini alışveriş yapabilmeleri için bambaşka bir mecra ile tanıştırıyor.

Perakende sektöründe ve alışveriş dünyasında yeni bir dönemin de başlangıcı olan Hopi, akıllı telefonlar üzerinde çalışan bir alışveriş uygulamasının ötesinde, Türkiye’nin önde gelen markalarını bir araya getiriyor. Boyner GrupCEO’su ve Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner, 25 milyon TL yatırımla hayata geçirdikleri Hopi’yi dijital bir dost olarak tanımlıyor. Sistemin müşteriye en büyük katkısının ise borçlandırmadan zenginleştirmek olacağını söylüyor. Burada Hopi’nin ödül sistemi devreye girecek ve müşterilere daha fazla bilgi, daha fazla seçenek ve Paracık sunarak onları güçlendirecek. Uygulama ile kitlesel pazarlamadan kişisel pazarlamaya geçtiklerini söyleyen Boyner, Hopi’yi perakende sektörünü kökten dönüştürecek, piyasayı canlandıracak yeni bir icat, yeni bir iş ve alışveriş modeli olarak tanımlıyor. Boyner; “Boyner Grup mağazalarından alışveriş yapan 16 milyon müşterimizin yaklaşık 10 milyonunda akıllı telefon var. 3 yıl gibi kısa bir zamanda akıllı telefon kullanımının daha da artmasıyla 15 milyona yakın müşterimizi Hopi’li yapmak istiyoruz.” diyor. İlk üç ayda 30 marka ile yola çıktıklarını ifade eden Boyner, müşterilerin beğenilerine, yaşam tarzlarına ve ihtiyaçlarına uygun özel teklif ve kampanyalarla müşteriye kazanç, Hopi üyesi markalara da yeni bir büyüme ve verimlilik alanı oluşturduklarını belirtiyor. Boyner, sağlıklı büyümenin yolunun ise bir kez daha teknoloji ve inovasyondan geçtiğinin altını çiziyor.

Akıllı telefonlardan ücretsiz olarak yüklenebilen Hopi, kullanıcılara tercih, alışkanlık ve beklentilerine uygun ürün ve kampanya önerilerinde bulunarak kişisel ihtiyaçları, yaşam tarzları ve tercihlerine özel alışveriş seçenekleri sunuyor. Sistemin müşteriler açısından en avantajlı yönü ise “Paracık” adlı ödül-puan sistemi. Müşteriler Hopi kampanyalarından kazandıkları “Paracık” ödüllerini, üye markalarda yapacakları alışverişlerde 2, 3, 5 hatta 10 kata varan değerlerle çarparak kullanabiliyor. Hopi Genel Müdürü Onur Erbay, bunu orantısız kazanma olarak tanımlıyor ve bir de örnek veriyor; “Önceden bir çantanın yanında cüzdan kazancı oluyordu, burada cüzdan alanın çanta kazancı olacak. Örneğin yüzde 10 paracık teklif eden bir kampanyadan kazanılan 10 TL değerindeki 10 Paracık farklı bir markanın 5 Kat kampanyasında 50 TL değerinde kullanılabilecek. Böylece müşteriler daha fazla bilgi, seçenek ve fırsata akıllı telefonlarından her an her yerde ulaşarak borçlanmadan alım gücünü artırma imkânına kavuşacak.”

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.