ABD’nin en ucuz 10 arabası

ABD’nin en ucuz 10 arabası

ABD’nin en ucuz 10 arabası açıklandı. Büyük motorlu arabaları tercih eden Amerikalıların, küçük motorlu araçlara ilgi göstermemesi, fiyatlarıda etkiledi. Japonların Nissan Versa modeli ABD’nin en ucuz arabası olarak ilk sırada yer aldı.

Nissan Versa

11 bin 990 bin dolara satılan Versa’nın çok az yakıt harcaması avantaj olarak değerlendiriliyor. Ancak uzmanlar Versa’ya verilecek para ile çok daha iyi ikinci el bir araba alınabileceğini ifade ediyor.


Chevrolet Spark

Yerli üretim Chevrolet Spark ABD’nin en ucuz 9. arabası olarak açıklandı. 12 bin 185 dolara alınabilen araba küçük olduğu halde içi ferah.  Yakıt tasarafu ise avantaj olarak değerlendiriliyor. 130205044052-2013-chevrolet-spark-cheapest-cars-gallery-large-gallery-horizontal

Smart ForTwo
Piyasa değeri 12 bin 490 dolar olan Smart ForTwo küçük olduğu halde pahalı bir araba. İki kişilik olan bu arabanın, kolay park edilmesi önemli bir tercih nedeni.  

Ford Fiesta

Sıfırı 13 bin 200 dolara satılan  Ford Fiesta güçlü bir motora sahip olmadığı halde küçük ve eğlenceli bir araba. Avrupa tasarımına göre dizayn edilmiş olan araba, teknolojisi ile dikkat çekiyor.

Kia Rio

Piyasa değeri 13 bin 600 dolar olan Kia Rio, görüntü açısından dikkat çekici olsada, uzun yolda tercih edilen bir araba değil. Uzmanlar, arabanın özelliklerine göre pahalı olduğu görüşünde.

Chevy Sonic


Detroit’te üretilen Chevy Sonic küçük ama güzel bir araba. Piyasada 14 bin 185 dolara satılan Chevy Sonic, özellikle vites şanzımanı ve motorun çok ses çıkartmaması sürücüler açısından çok önemli bir özellik olarak değerlendiriliyor. Chevy Sonic, arkası kısa ve küt arabalar arasında en iyi dizayn olarak gösteriliyor.

Toyota Yaris

Birbaşka Japon arabası Toyota Yaris 14 bin 370 dolara sıfırı alınabiliyor. Yeni modellerinin tekrar dizayn edilmesi  uzmanlar tarafından  olumlu karşılandı. Ama bütün yeniliklere rağmen yeni Yaris beklentilerin altında kaldı.

Kia Soul

Kore’nin Kia Soul arabası 14 bin 400 dolara satılıyor. Uzmanlar,  sürücüler acısından çok iyi bir araba olmadığı kanaatinde.  

Hyundai’s Accent

Piyasada 14 bin 545 dolara satılan Hyundai’s Accent görüntü açısında beğenilen bir araba. Ancak uzun yolda motordan çok ses duyulması arabanın bir eksiği olarak görülüyor. Accenet, Hyundai’nin iyi arabaları arasında yerini alamadı.

Mazda 2

Piyasa değeri 14 bin 720 dolar olan Mazda 2, sınıfında iyi bir araba olduğu halde uzun yolda çok tercih edilmiyor. Arabanın yüksek  motor sesi ise dezavantaj olarak değerlendiriliyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.